Dánsko vyhlásilo druhý termín zavedenia povinného zberu textilného odpadu - Vargová, Ľubica
Na zákonom nariadené triedenie textilného odpadu bude čakať Dánsko do 1. 7. 2023. Pokračovanie v prípravách. Postupy, ktoré sa dajú uplatniť aj na Slovensku.