Platobná revolúcia sa už začala - Alenová, Gabriela
Nový spôsob platenia účtov, ktorý eliminuje otravné a dlhé čakanie na platbu v reštaurácii, či kreditka bez plastu. Inovácií v platbách je čoraz viac. Niektoré z nich prinášajú efektivitu, iné vznikli ekologickým myslením.