Kompost vráti pôde potrebné živiny, bojuje proti klimatickým zmenám a prináša zdravšie potraviny - Gaislová, Martina
Kompost z vyzbieraného bioodpadu prinavracia pôde potrebné živiny. Tým môžeme mať na stole zdravšie potraviny a môžeme každý za seba prispieť v bojovaní proti klimatickým zmanám.