Slováci zálohovať neprestali, práve naopak - Alenová, Gabriela
Slovensko sa prvého januára tohto roka pridala ku krajinám, ktoré podporujú zelenú budúcnosť. Prechodnému obdobiu odzvonilo, zálohovanie plastových fliaš a plechoviek je v plnom prúde a spoločnosť si na tento systém takmer ihneď zvykla.