The Determinants of Competitive Advantage for Europe’s Regions: Digital Economy at the Start of the Fourth Industrial Revolution - Zdražil, Pavel
Zhodnotenie vývoja digitálnej ekonomiky Európy a jej makroregiónov za posledné desaťročie. Faktory, ktoré ovplyvňujú rozvoj digitálnej ekonomiky na úrovni európskych krajín.