Gastrolístky - zamestnanec a SZČO - Žuľová, Jana
Gastrolístky alebo tiež stravovacie poukážky sú jedným zo spôsobov zabezpečenia stravovania, ktoré je povinnosťou zamestnávateľa. Zároveň predstavujú vhodný spôsob zabezpečenia stravovania aj u SZČO. Pravidlá pre poskytnutie gastrolístkov zamestnancom a pravidlá pre ich uplatnenie u SZČO.