Top hráča na trhu zasiahla kríza - Janiga, Ivan
Energie neútočia na spoločnosti iba priamo - zdražením plynu či elektriny. Príkladom je segment s minerálnymi vodami. Dva podniky pôsobiace na slovenskom trhu potvrdzujú, že na ich výrobných nákladoch sa tieto položky podieľajú približne piatimi percentami. No napriek tomu sa kríze nevyhli.