Vojna výrazne ovplyvnila všetky výrobné sféry - Alenová, Gabriela
O plánoch v podnikaní, prekážkach spôsobených vojnou a pandémiou, ale aj o spotrebiteľskom správaní v rozhovore hovoril Miroslav Labaš starší, ktorý 30 rokov vedie rodinnú firmu Labaš.