Influence of Czech Consumers’ Education Level on Preferences for Sustainable Retailers and Products - Jaderná, Eva
Environmentálne vzdelávanie a udržateľnosť. Nové fenomény v spotrebiteľskom správaní. Udržateľnosť v maloobchode. Vnímanie udržateľných predajcov a udržateľných produktov českými spotrebiteľmi - prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu.