Zemný plyn ako obeť vojny na Ukrajine (prípadová štúdia Slovensko) - Klepáč, J.
Pozícia zemného plynu v energetickom mixe Slovenskej republiky. Využitie zemného plynu na Slovensku. Slovenská plynárenská infraštruktúra. Najväčšia plynárenská kríza - rok 2022. Zásobovanie EÚ a Veľkej Británie zemným plynom. Zásobovanie Slovenska zemným plynom.