Biometán ako nástroj obehovej ekonomiky - Kečkéš, M.
Téma prechodu na čistú energiu nebola nikdy taká aktuálna ako po invázii Ruska na Ukrajinu. Európska Komisia začína naliehavo riešiť otázku bezpečnosti dodávok, alternatívnych zdrojov energie, LNG, vodíka a do stredu pozornosti sa dostal aj biometán ako jeden z možných nástrojov nahradzajúci fosílny zemný plyn. Energetické zhodnocovanie odpadu.