Discourse Analysis of the Responses of the US and the UK Leaders to the Russian Invasion Outbreak in Ukraine, February 24, 2022 - Biliková, Beáta, 1971-
Diskurzná analýza reakcií lídrov USA (Joe Biden) a Spojeného kráľovstva (Boris Johnson) na vypuknutie ruskej invázie na Ukrajine.