Lexikálno-sémantické inovácie súčasného opozičného politického diskurzu (na materiáli ruského jazyka) - Grigorjanová, Tatjana, 1960-
Opozičný politický diskurz. Inovačné procesy v lexikálnom systéme jazyka.