Framework for the Conceptualization of Consumer Neuroscience and Related Neuroscientific Disciplines - Hanuláková, Eva, 1964-
Spotrebiteľská neuroveda predstavuje oblasť výskumu, hľadájúcu vysvetlenia spotrebiteľského správania na základe mozgovej aktivity pomocou neurovedeckých metód. Umožňuje dosiahnuť inovatívne riešenia pre obchod, manažment a marketing, ktoré určujú ich realizovateľnosť v digitálnom prostredí, ako aj v oblasti umelej inteligencie pri dodržaní neuroetických zásad.