Odborný jazyk v kontexte teórie hier a priestorovej konkurencie v španielskej a slovenskej odbornej literatúre - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Základné pojmy z oblasti teórie hier a porovnávanie týchto pojmov v slovenskom a španielskom jazyku. Základné koncepty hier v priestorovej konkurencii.