Marketing Search Engines as Part of the Application of Artificial Intelligence to the Customer - Jankovič, Michal, 1993-
Umelá inteligencia je súčasťou marketingových nástrojov digitálneho marketingu. S komponentami, ako strojové učenie a hlboké učenie, poskytuje hodnotenie, vytvorené vplyvom spotrebiteľského správania na internete. Spolupráca medzi systémom, obchodníkom a spoločnosťou smerom k cieľovému spotrebiteľskému segmentu. Aplikácia umelej inteligencie v marketingových vyhľadávačoch s dôrazom na SEO a vyhodnotenie z pohľadu funkcie AI v marketingových aktivitách. V súčasnosti je SEO AI od Google užívateľsky prívetivejšie, funkčnejšie a pokrokovejšie, než konkurencia.