Figurative Language in the Speeches of the New British Prime Minister Elizabeth Truss - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Konceptuálne metafory v prejavoch súčasnej premiérky Veľkej Británie Liz Trussovej - analýza piatich prejavov premiérky.