Stress Management - Matušovičová, Monika, 1967-
Zvládanie stresu na pracovisku. Identifikácia najefektívnejších stratégií zvládania stresu, založených na poznatkoch zo súčasnej neurovedy. Kognitívne a behaviorálne stratégie a techniky zvládania stresu.