Trends in Nanotechnology and Their Investigation within the Conditions of the European Union with an Emphasis on the Slovak Republic - Vávra, Michal, 1996-
Oblasť nanotechnológií a nanomateriálov sú najznámejšími inováciami dneška. Súčasný stav výskumu nanotechnológií na Slovensku a v Európskej únii. Predpokladá sa nárast trhu s nanotechnológiami na úrovni CAGR 36,4 % v časovom období rokov 2021 až 2030.