Irony in the Media Discourse of the Russian Informational Vlogs - Vazanova, Marina, 1976-
Analýza moderného mediálneho diskurzu informačných vlogov - najmä úloha irónie pri vyjadrovaní implicitných informácií vo vlogoch. Influenceri a nadviazanie úspešnej komunikácie s publikom prostredníctvom využitia irónie.