Recovering from Supply Chain Disruption Post COVID-19 Pandemic - A Qualitative Study - Jain, Neha, 1985-
Cieľom tejto štúdie je tvoriť základ pre hodnotenie optimalizácie dodávateľského reťazca v rôznych odvetviach a organizáciách.