Osobné údaje v prostredí materských škôl - Sýkora, Jozef
Príspevok sa venuje pravidlám disponovania s osobnými údajmi v podmienkach materských škôl a bližšie odpovedá aj na časté otázky k tejto téme. Zaoberá sa tiež základnými zásadami podľa metodiky Úradu na ochranu osobných údajov SR (ďalej len "Úrad") a bezpečnostnými opatreniami na ochranu osobných údajov v praxi.