The Influence of Behavioural Effects on the Slovak Online Customer by Gender - Skýpalová, Miroslava, 1990-
Nový pohľad na lepšie pochopenie správania online zákazníkov v Slovenskej republike s dôrazom na rod. Rodové rozdiely v online správaní spotrebiteľov.