Measuring the Economic Sustainability of Italian Farms Using FADN Data - Coppola, Adele
Aplikácia miery ekonomickej udržateľnosti na talianske rodinné farmy pomocou údajov z Informačnej siete poľnohospodárskeho účtovníctva (FADN - Farm Accountancy Data Network). Návrh opatrení pre ekonomickú udržateľnosť rodinných fariem v Taliansku. Index ekonomickej udržateľnosti.