The Impact of Digitalisation on the Agricultural Wholesale Prices to Aid Agrarian Income - Chaudhary, Sanjay
Analýza vplyvu elektronického obchodovania (e-trading) na veľkoobchodné ceny vybraných komodít na poľnohospodárskych trhoch s cieľom pomôcť agrárnym príjmom. Marketing poľnohospodárstva a veľkoobchodné ceny.