Regional Trade Agreements, Globalization, and Global Maize Exports - Szerb, András Bence
Globalizácia a jej vplyv na medzinárodný obchod s poľnohospodárskymi výrobkami. Vplyv regionálnych obchodných dohôd (Regional trade agreements - RTAs) a globalizácie na medzinárodný obchod s kukuricou prostredníctvom použitia gravitačného modelu za obdobie rokov 1996-2020.