Penzijní systém 2.0 aneb investiční penzijní účet - Brodani, Jana
Ministerstvo financií ČR predložilo do pripomienkového konania dlho očakávaný návrh nového produktu - 3. dôchodkového piliera. Tzv. investičný dôchodkový účet by mal byť investorom k dispozícii od roku 2024 a zavádza daňovú odpočítateľnosť okrem dôchodkových fondov a investičného životného poistenia aj na investičné produkty.