Learning Environment for Team-Based Education in an Enterprise - Matulčíková, Marta, 1964-
Digitálne technológie zvyšujú požiadavky na kompetencie jednotlivcov a s nastupujúcou implementáciou Industry 4.0 vznikajú zmeny, ktoré je potrebné preniesť do podnikového vzdelávania. Od rozpracovaných systémov vzdelávania jednotlivcov je potrebné rozpracovať systémy vzdelávania tímov a pripravovať modely tímového učenia. Koncepty vzdelávania sa vzťahujú k rôznym výučbovým prostrediam a rôznej organizácii vzdelávania. Podnikateľský svet sa mení takým rýchlym spôsobom, že nové technológie a kontinuálne zlepšovania v podnikoch je možné zabezpečiť rozpracovaním systémového tímového vzdelávania.