Growth vs. Value: The Effect of the Covid-19 Pandemic - Rašiová, Barbara, 1997-
Štúdia poskytuje empirický dôkaz, že hodnotové portfóliá vykazujú väčšiu citlivosť na pandémiu Covid-19, ako rastové portfóliá - vyššiU volatilitU, frekvenciU extrémnych strát a priemernú stratu v hodnotovom portfóliu, oproti rastovému portfóliu. Vplyv Covid-19 na obrovskú neistotu na akciových trhoch.