Structural Change in Labor Supply and Cross-Country Differences in Hours Worked - Bick, Alexander
Model štrukturálnych zmien v ponuke práce. Odhad modelu prostredníctvom údajov o zamestnanosti a hodinách v rôznych krajinách. Vysvetlenie, prečo miera zamestnanosti klesá medzi krajinami s nízkymi a strednými príjmami a prečo miera zamestnanosti rastie a počet hodín na pracovníka klesá medzi krajinami so stredným príjmom a bohatými krajinami.