Forms of State Aid and the Importance of its Regulation - Holzerová, Patrícia, 1995-
Jedna z najdôležitejších tém, ktorou sa musia firmy zaoberať, je financovanie podnikateľských aktivít, čo nie je vždy jednoduché a niekedy musia firmy siahnuť po možných formách pomoci. Ide väčšinou o štátnu pomoc a dotácie. Štátna pomoc v jednotlivých oblastiach ekonomiky s ohľadom na jej kontrolu a reguláciu. Protimonopolný úrad SR a ochrana hospodárskej súťaže.