Social Entrepreneurship as a New Business Model. The Case of Refugee Integration - Rivna, Anna, 1992-
Rakúsko a obrovský nárast počtu žiadateľov o azyl medzi utečencami. Aplikácia konceptu sociálneho podnikania na utečenecké prostredie. Problematika integrácie utečencov v Rakúsku.