Production Processes as Part of Strategic Production Management - Barilová, Barbara, 1997-
Popis a definícia strategického manažmentu. Analýza a rozdelenie výrobných procesov a organizačnej štruktúry. Rozdelenie na základe typu produkcie a technológií.