Zmena financovania originálnych školských kompetencií na obci - Veverková Konečná, Ingrid
MF SR zverejnilo prognózy výnosu dane z príjmov F.O. na rok 2022 pre miestnu územnú samosprávu. Zmeny východiskových štatistických údajov v r. 2022 a ich vplyv na financovanie originálnych školských kompetencií a otázky s nimi spojené.