Beg Bohemia vybavila depo pro České dráhy - Blechová, Eva
S rastúcim dopytom a zvyšovaním produkcie musí množstvo firiem rozširovať doterajšie sklady. V r. 2018 takto optimalizovala svoj sklad firma Beg Bohemia, špecialista na komplexné skladové riešenia, regály a regálové systémy.