Environmental Taxes in the EU Environment - Kudlová, Zuzana, 1986-
Príspevok sa venuje téme environmentálnych daní v prostredí Európskej únie. Poukázanie na jednotlivé štatistiky a konkrétne daňové tipy, ktoré sú aktuálne v prostredí Európskej únie.