Možnosti zlepšenia efektivity controllingových oddelení - príklad z praxe - Freňáková, Magdaléna, 1981-
V súčasnosti je controllingový systém v organizáciách ovplyvňovaný digitálnymi technológiami. S príchodom digitalizácie a automatizácie je proces controllingu jednoduchší a jeho zavádzanie ako aj využívanie v podniku je efektívnejšie. Cieľom príspevku je na príklade z praxe ukázať, aké výhody môže zavedenie digitalizácie, automatizácie a prípadne aj robotizácie priniesť v rámci controllingových oddelení.