The Development Impact of the Legal and Regulatory Framework for the Business Environment in Slovakia - Kudlová, Zuzana, 1986-
Meranie kvality podnikateľského prostredia. Definícia zložiek indexu podnikateľského prostredia. Vývoj štvrťročných zmien dvanástich komponentov právneho a regulačného rámca.