The Smart Cities Concept as One of the Priorities of the Slovak Republic - Lovciová, Kornélia, 1983-
Analýza konceptu Smart City z hľadiska trvalo udržateľného rozvoja so zameraním na inovácie a smart reporting informácie, ktoré spĺňajú definíciu nefinančných informácií vo výročnej správe v SR.