The Use of E-Learning Methods During COVID Pandemic Times - Strelinger, Ján, 1964-
Pandémia koronavírusu odhalila a potvrdila dôležitosť digitálnych a komunikačných technológií, ktoré sa stali nevyhnutnou súčasťou vo vyučovacom a pracovnom procese v každodennom živote. Žijeme v digitálnej dobe, ktorá ponúka nekonečné možnosti na zlepšenie kvality a efektívnosti vo vyučovacom procese. Neočakávaná situácia pandémie covidu nás viedla k zamysleniu a riešeniu ako správne využívať technológie účinným a atraktívnym spôsobom. Tí, ktorí sa nepovažujú za technické typy, proces učenia sa technológií, programov softvéru bol bolestivejśí, ale v konečnom dôsledku veľkmi užitočný. Postupne sme si osvojovali najpoužívanejšie programy ako Microsoft Teams a Zoom. Cieľom nášho príspevku je stručne analyzovať a popísať aspekty e-learningu a poukázať na jeho výhody a nevýhody.