Využitie stochastických modelov v analýze úmrtnosti populácie na Slovensku vo vzťahu k životnému poisteniu - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Vývoj úmrtnosti populácie Slovenska od vzniku Slovenskej republiky v r. 1993 až po r. 2020. Porovnanie projekčných vlastností modelov úmrtnosti pre údaje zo Slovenska, závislých od typu modelu vo vekovom intervale od 0 - 100 rokov.