Vybrané aspekty koncipovania zmluvy o dielo - Čurila, Dušan
Zmluva o dielo ako jedna z najčastejšie sa vyskytujúcich zmluvných typov. Definícia diela a presné vymedzenie jeho rozsahu. Čas vykonania diela. Určenie ceny diela. Subdodávatelia - vzťahy so zhotoviteľom diela. Vady diela - ich riešenie. Ďalšie zmluvné ustanovenia.