Porovnanie prognostickej presnosti rôznych metód strojového učenia - Csápai, Ádám, 1996-
Rôzne metódy strojového učenia môžu zlepšiť výkonnosť a presnosť prognóz, keď je k dispozícií dostatočne veľký súbor dát.