Cluster Analysis of Potential Hotsposts of Discontent in the Slovak Republic - Kuběnková, Dana, 1996-
Identifikácia potenciálnych ohnísk nespokojnosti voličov na území slovenských samospráv za podobných demografických, sociálno-ekonomických a regionálnych podmienok.