Novela zákonníka práce č. 350/2022 Z. z. - Toman, Jozef
Vysvetlenie novely zákonníka práce účinnej od 1. 11. 2022, ktorou sa transponujú dve smernice EÚ v oblasti transparentných a predvídateľných pracovných podmienok v Európskej únii a v oblasti rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom rodičov a osôb s opatrovateľskými povinnosťami.