Povinnosti zamestnávateľa v oblasti mzdového účtovníctva pri uzatváraní roku 2022 a prechode na rok 2023 - Gášpárová, Eva
Pri uzatváraní kalendárneho roka musí zamestnávateľ v oblasti mzdového účtovníctva vykonať úkony smerujúce k príprave na účtovnú závierku za účtovné obdobie a ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za zdaňovacie obdobie.