Effects of IAS/IFRS Implementation on the Quality of the Financial Performance Management - Lukáč, Jozef, 1991-
Identifikácia štatisticky významných rozdielov, vznikajúcich pri prechode metód vykazovania v účtovníctve majetku a záväzkov a vybraných finančných ukazovateľov na Slovensku a v Čechách.