Nová směrnice o spotřebitelských úvěrech přichází - Dupáková, Lenka
Návrh novej smernice o spotrebiteľských úveroch (CCD II) patrí medzi dôležité návrhy, o ktorých české predsedníctvo na poli finančných služieb rokuje. Cieľom návrhu je modernizovať súčasné pravidlá EU z roku 2008 týkajúce sa spotrebiteľského úveru na nákup tovaru a služieb a reagovať na niektoré finančné inovácie.