Finanční sektor získává největší pozornost kybernetických zločinců - Vaněk, Jiří
Rast počtu kybernetických útokov vo finančnom sektore. Druh škodlivého softvéru ransomware. APT útoky - cielené útoky vedené organizovanou skupinou kybernetických zločinov.