Overconfidence of Slovak Households: Evidence from Micro Data - Petrenko, Yuliya, 1985-
Slovenské domácnosti sa pri investičnom rozhodovaní správajú skôr konzervatívne. Domácnosti s rizikovými investíciami finančných aktív. Skúmanie, či slovenské domácnosti vykazujú známky prílišnej sebadôvery a možný vplyv vzdelania, či rodu na prehnané sebavedomie.